Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

SERVER REGLER: Vi bruker bf.no sine som GUIDE
(0 viewing) 
Go to bottomPage: 1
TOPIC: SERVER REGLER: Vi bruker bf.no sine som GUIDE
#159
Steiner
Sjefstøffel
Posts: 707
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
SERVER REGLER: Vi bruker bf.no sine som GUIDE 14 Years, 1 Month ago Karma: 19
1. Du er selv ansvarlig for din egen spillkonto.

Regelbrudd loggføres i våre systemer opp mot ditt spilleksemplars 64-sifrede nøkkelkode. Denne er unik, og vi har ingen mulighet til å sjekke ut påstander som for eksempel: "Det var min bror som spilte." eller "Noen lånte pcen min."

Du anbefales IKKE å dele kontoen med noen, og gjør du det er det på egen risiko.
2. Juksemakere vil bli permanent fjernet.

Spillere som benytter tredjeparts-programvare (såkalte cheats) vil bli permanent utelukket fra alle våre servere.

Oppdages en cheater vil vi gjøre alt i vår makt for å få vedkommende spillkonto utelukket sentralt hos Punkbuster eller via andre samarbeidspartnere i inn- og utland.
3. Oppfør deg ordentlig.

Muligheten til å kringkaste lyd og tekst i spillet er der for å gi korte meldinger til med- og motspillere. Tillatte språk er norsk, engelsk, svensk og dansk.

Overdreven banning, utskjelling av med- eller motspillere, støying og generell ufin oppførsel vil få deg sparket ut fra server.

Dette gjelder også spillere som gang på gang anklager andre for å jukse uten god grunn. Hovedmålet er å få juksemakerne ut, den beste måten å oppnå dette på er å kontakte admin, eller legge inn en klage i klagemuren på forumet.
4. Å skade medspillere med vilje eller som følge av grov uaktsomhet er forbudt.

Skading av medspillere med vilje vil føre til advarsel, dør medspilleren av skadene kan du bli sparket ut eller midlertidig utestengt fra server uten forvarsel.

Om du er meget uforsiktig og skader medspillere gang på gang, risikerer du å bli irettesatt av admins, og i ekstreme tilfeller vil du bli sparket ut eller midlertidig utestengt.

Spillet fjerner automatisk spillere med for mange medspillere på samvittigheten, ta derfor hensyn og følg godt med på hvor dine lagkamerater er på kartet. ( Funksjonen er meldt til release. )
5. Ikke saboter for eget lag.

Om du med vilje ødelegger eget lags utstyr, sprenger eget lags forsvarsobjekter, blokkere eller sabotere for medspillere, spesielt i kjøretøy, vil du få advarsel, og ved gjentagelse blir du sparket ut eller midlertidig utelukket fra server.

Merk deg spesielt at det å stikke av med en medspillers kjøretøy når han er ute å reparerer regnes som sabotasje, og vil føre til at du blir sparket ut fra server uten aforvarsel.

Spillere som ikke aktivt deltar i spillet vil bli sparket ut fra server av admin eller automatisk etter en advarsel, dette for å balansere lagene eller gi plass til nye spillere.
6. Ikke utnytt feil i spillet.

Det å utnytte feil i spillet er kjent som "bug abuse" på engelsk, og omfatter blant annet å komme seg til steder spillutvikleren åpenbart har ment skal være utilgjengelig for spillerne.

Det gjelder også om man finner måter og omgå funksjoner i spillet som er der for å begrense en spillers mulighet til å bevege seg eller gjennomføre handlinger.

Grove eller gjentatte tilfeller av bugabuse vil få deg kortvarig eller permanent utelukket fra server.
7. Manipulering av statssystemet er strengt forbudt.

Vi vil langvarig utestenge samtlige spillere som på kunstig vis tilegner seg poeng på våre servere ved å samarbeide med motspillere, eller ved å manipulere poengsystemet på annet vis. Grove tilfeller vil føre til permanent utestenging uten forutgående advarsel.
8. Bidra aktivt til jevne lag.

Spillet regulerer automatisk at det er like mange spillere på hvert lag. Skulle denne funksjonen ikke virke skal du skifte side fra det overtallige laget når du dør. En til to spillere i ubalanse behøver ikke justeres på denne måten.

Du oppfordres til å jevne ut lagene også i rundenes sluttminutter, men fordi enkelte forlater server eller skifter til vinnerlaget rett før rundeslutt er ikke dette ett krav.

Vi trenger den hjelp vi kan få av dere spillere til oppnå så jevngode lag som mulig. Målet er å ha servere der begge lag har det moro.

Spillere og spesielt klaner som gjør lagene veldig ujevne ved å samles på en side, vil bli bedt om å spre seg på begge lag. Etterkommes ikke dette kan admin vilkårlig sparke ut spillere ved å starte øverst på poengtavla på det ledende laget.
9. Bruk ikke serveren til trening eller useriøst spill.

Tilbudet vi har satt opp er ikke ment brukt som din private treningsserver, og så fort det er nok spillere på server til å starte en kamp skal slik bruk av server opphøre.

Vi forventer ikke at alle skal være like dyktige til å kjøre helikopter eller kjøretøy, men om du kræsjer eller missbruker lagets tilgjengelige ressurser gang på gang, vil du bli oppfordret av admins og ikke minst andre spillere til å la andre ta over. Ta hintet og tørrtren litt på en tom server.
10. Regelendringer, nye regler og innskjerpinger.

Spillere som bryter våre regler gjentatte ganger forbeholder vi oss retten til å fjerne for så lang tid vi mener er nødvendig.

Det er din oppgave å holde deg oppdatert, men administratorer skal i en overgangsperiode bruke tid på å lære opp spillerne før de strengt håndhever endrede eller nye regler.

Siden spillet enda ikke er lansert vil det kunne komme tillegg og endringer i disse regler. Dette vil bli annonsert inne i spillet og på vår hjemmeside.
 
Last Edit: 2010/03/23 11:43 By Steiner.
The administrator has disabled public write access.
Go to topPage: 1